Ons kerstcadeau aan jullie!

Omdat het bijna Kerst is: BUSKRUIT met PEUTERS en BUSKRUIT met EHBO nu met een fijne kerst-korting!

BUSKRUIT met PEUTERS Alles wat je (niet) wilt weten over de wereld van je dreumes of peuter 

Hier te koop.

Vroeg of laat overkomt het iedere ouder wel eens. Je peuter stort zich ter aarde in een woedeaanval zoals nooit tevoren, en meestal nèt in de supermarkt, speeltuin of een andere openbare plek. En was voorheen je angst dat alles in de mond van je baby verdween, nu vraag je je af hoe je er zonder al te veel strijd iets verantwoords in krijgt. Kortom: de dreumes- of peuterfase. Het buskruit is uit de luiers en dat gaat gepaard met nieuwe uitdagingen: driftbuien, eetproblemen, zindelijkheidstraining, noodgedwongen restyling van je huis…

BUSKRUIT met PEUTERS staat vol verhalen, tips en wetenswaardigheden die elke ouder wat soepeler door deze leeftijdsfase (1-4 jaar) kan loodsen, maar dan nèt even anders dan je van andere boeken gewend bent. E is ook aan je partner gedacht. Voor hem staat het broodnodige in blauwe kaders, zodat hij ook nu niet helemaal onvoorbereid zal zijn.

Met persoonlijke bijdragen van Do, Leco van Zadelhoff, Nicolette van Dam, Remco Veldhuis, Richard Kemper, Xander de Buisonjé, Kim Pieters en Renate Gerstanowitz-Verbaan.

Medische informatie is nagelezen en goed bevonden door medisch specialisten en deskundigen.

 

BUSKRUIT met EHBO Alles wat je als ouder moet weten bij ziekte of pijn, groot en klein

Hier te koop.

Een ongeluk(je) zit in een klein hoekje, zeker waar het kinderen betreft. Want kinderen zijn nou eenmaal avontuurlijk en onderzoekend, vaak nog heerlijk zorgeloos, impulsief, soms wat ongecontroleerd en sneller dan het geluid. Bovendien zijn kinderen met nog niet zoveel virussen op hun teller ontvankelijk voor (kinder)ziekten, om over bacteriële boosdoeners nog maar niet te spreken.
Iedere ouder zal zich dan ook moeten voorbereiden op tig bezoekjes aan de huisarts en op zijn minst één bezoekje aan de Spoedeisende Hulp. Ook als vitaminecocktails tot het dagelijks menu behoren, je woning 100% kidsproof is en je ogen in je achterhoofd hebt. Eén keer knipperen en ….

Buskruit met EHBO is in opdracht van en in samenwerking met KNV EHBO speciaal geschreven voor alle ouders die weleens in een situatie terechtkomen waarbij hun kind op welke manier dan ook gehavend ‘uit de strijd komt’ en zijzelf even geen raad weten. Van schaafwond tot verstikking, van blaasontsteking tot kinderziekte, van hapje kerstster tot tekenbeet, van eczeem tot elektriciteitsletsel; al het mogelijk lichamelijk ongemak of letsel komt aan bod. Beschreven wordt hoe je het kunt herkennen, hoe je moet handelen en – indien mogelijk – hoe je het kunt voorkomen. Met als doel dat deze informatie het verschil kan maken. Of liever gezegd, dat ouders zelf het verschil kunnen maken. Kortom, hét EHBO-handboek voor iedere ouder.

 

Reageer op artikel:
Ons kerstcadeau aan jullie!
Sluiten