Marieke
Marieke Nieuws 24 jan 2020

Is Ivan (10) de vader?

Volgens Ivan en Daria zelf is Ivan de vader van het (ongeboren) kindje wat Daria draagt. Afgelopen week hebben ze uitgebreid verteld over hun relatie die nu ongeveer een jaar duurt. Daria is momenteel dertien jaar oud en Ivan is pas tien jaar oud. In het programma On Air Show vertellen ze over hun eerste ontmoeting en hun verliefdheid.

Stiekem seks gehad

Ze vertellen ook dat ze veel hebben gezoend en ook stiekem seks met elkaar hebben gehad in het huis van Ivan. Toen Daria na een tijdje klaagde over misselijkheid is haar moeder met haar naar de dokter gegaan, maar die kon niks vinden. De moeder van Daria heeft voor de zekerheid een zwangerschapstest gekocht en wat bleek: haar dochter van dertien jaar oud bleek zwanger. Daria heeft toen aan haar moeder verteld dat ze inderdaad seks heeft gehad met Ivan. Ondanks dat Daria en haar moeder enorm waren geschrokken van het feit dat Daria in verwachting is, hebben ze wel besloten het kindje te willen houden.

Meer aan de hand?

Ondanks dat Daria en Ivan zeggen blij te zijn met de zwangerschap staat niet iedereen er zo in. In Rusland zijn ze er niet zo zeker van dat Ivan de vader is. Ze vermoeden dat er misschien iets anders aan de hand is, dat Ivan niet de vader is, maar dat Daria iemand in bescherming neemt. Ivan is onderzocht en volgens de onderzoeken kan – medisch gezien – Ivan nog helemaal niet iemand bezwangeren. op zich ook niet heel raar, want Ivan is pas tien jaar oud.

Gepest

Daria en Ivan zeggen blij te zijn met de zwangerschap, maar ondanks dat zijn ze niet helemaal blij. Ze zijn namen tuurlijk erg jong, iedereen heeft er een mening over en op school worden ze gepest door leeftijdsgenoten. De ouders van Ivan en Daria hebben besloten om hun kinderen te helpen bij de opvoeding.

Lees ook:

Jongste vader ooit

De oudste moeder ooit

 

Reageer op artikel:
Is Ivan (10) de vader?
Sluiten