Redactie
Redactie Geen categorie 22 jan 2019

Hij blijkt mijn vader niet te zijn

Hij blijkt mijn vader niet te zijn

Hoi Buskruit met Muisjes en alle andere mensen die dit lezen.

Ik weet niet of dit de juiste plek is om mijn verhaal te doen, maar omdat ik zelf moeder ben geworden een half jaar geleden, klan ik er gewoon niet bij.

Ik kom uit een gelukkig gezin met ouders die altijd happy waren (of in ieder geval deden alsof). Heb drie oudere broers en ik heb mijn jeugd als zeer prettig ervaren.

Wel had ik altijd meer gevoel bij mijn moeder dan bij mijn vader en hebben mijn drie broers een hele andere soort humor dan ik.

Wanneer lijk je op je moeder en wanneer op je vader?

En nu weet ik wat er aan de hand is… Mijn moeder wilde laatst met me eten. Het klonk al rete- serieus waar ik niet blij van werd en mijn onderbuikgevoel had het helaas bij het juiste eind. niet alleen mijn moeder, maar ook mijn vader zat aan de tafel. Na een tijdje kwam het hoge woord eruit. Mijn vader bleek mijn vader niet te zijn. Mijn moeder heeft blijkbaar een relatie gehad met de buurman en daar ben ik uit gekomen. Mijn vader was wel direct op de hoogte, het kon ook niet anders want mijn ouders hadden in die periode geen seks meer. Na een hele hoop gedoe is het weer goed gekomen tussen mijn ouders, zijn ze uit het dorp waar ze woonden verhuisd. De desbetreffende buurman heeft iets ondertekend dat hij geen contact met mij zal opnemen. Ik weet serieus niet wat me is overkomen en voel me ook heel erg alleen.Ik vind het ook zielig voor mijn vader die al 31 jaar een toneelstuk op moet voeren en waarschijnlijk toch anders naar mij kijkt. Hij zegt dat ik niet anders voor hem ben dan zijn andere kinderen, dat moet ik dan maar geloven.

Waarom ze nu na 31 jaar de waarheid willen spreken is me een raadsel. En of ik contact ga zoeken met mijn biologische vader weet ik ook nog niet.

Iemand in een soortgelijke situatie gezeten?

 

Reageer op artikel:
Hij blijkt mijn vader niet te zijn
Sluiten