Redactie
Redactie Baby 19 feb 2019

Het regent klachten over de nieuwe Kruidvat luiers!

Het regent klachten over de nieuwe Kruidvat luiers!

De luiers van Kruidvat waren eigenlijk al een hele lange tijd super populair onder de huismerk luiers. Alleen heeft Kruidvat zijn luiers geprobeerd beter te maken, alleen zonder veel succes.

Wij – Buskruit met – kregen veel privé berichten over de kwaliteit van de vernieuwde luiers van Kruidvat. We dachten in het begin dat het misschien toeval zou zijn, maar al vrij snel hadden we door dat er echt wel iets veranderd moet zijn bij de luiers, want ook op andere sites kwamen we het tegen.

Dé tip om poepvlekken uit die mooie rompertjes te krijgen

Wat zijn de klachten precies?

Wat er nu precies ander is geworden aan de luiers van Kruidvat is het volgende. Ze hebben geprobeerd om de luiers een stuk dunner te maken. Daarnaast hebben ze geprobeerd om kanalen in de voering te maken om de plas goed te kunnen verspreiden over de luier. Alleen is dat niet helemaal gelukt en is lekt de luier juist heel snel door, omdat alle plas op een plek blijft zitten en de luier juist sneller vol zit. Ook zijn er klachten dat de luier veel minder lekker zit na een plasje of een poepje. Al met al: de luiers zijn er niet op vooruit gegaan.

Top 10 Luier

Wat dan?

Was je een enorme fan van de oude vertrouwde luiers van Kruidvat, dan adviseren we je om nu echt voor de pampers in de uitverkoop te gaan. Zo lang de oude, vertrouwde luiers nog niet terug zijn ben je hier zeker beter mee af. Ze zijn misschien iets meer aan de prijs, maar je doet er stukken langer mee.

Kruidvat zelf moet ook enorm geschrokken zijn van alle heftige reacties en veel vaste klanten zijn heel erg boos op ze. Wij vertrouwen er op dat ze dit snel zullen oplossen en dat dit niet meer zal gebeuren.

Moeder zegt hét middel tegen striae gevonden te hebben

Reageer op artikel:
Het regent klachten over de nieuwe Kruidvat luiers!
Sluiten