Mijn hele leven in één tas

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar persoonlijk heb ik met 3 kinderen chronisch gebrek aan slaap, tijd en ruimte. Niet dat ik klaag, want ik zou absoluut niet zonder mijn 3 mini-monsters kunnen, ze zijn absoluut het allermooiste dat me ooit is overkomen. Dat besef ik me misschien niet altijd op de momenten dat ik 5 keer per nacht eruit moet om een kindje te troosten, een luier te verschonen of wanneer ze één voor één bij mijn man en mij erbij willen komen liggen, maar des te meer als ik de ochtend erna hun kamers in loop en ik hun blije smoelwerkjes zie. Hoe dan ook, mijn nachtrust is niet meer zomaar vanzelfsprekend van mij.

Tijd ook niet overigens. Ik werk, breng de kinderen een paar keer per dag van hot naar her, ik lig op de grond met autootjes te spelen, ik maak treinbanen, mijn voetbal-skills zijn aardig ontwikkeld de afgelopen jaren en hebben we met z’n allen gegeten en liggen de kids in bed, dan volg ik al snel hun voorbeeld want hoe mijn nachtelijke uren besteed worden heb ik net al uit de doeken gedaan.

Zelfs mijn tas is niet eens meer van mij. Het grootste gedeelte van de tas wordt ingenomen door een reserve luier, tissues, Snoetenpoetsers, spenen, de dubbelganger van de knuffel van mijn jongste (just in case, beter mee verlegen dan om verlegen), kinderkoekjes, omkoopsnoep, iPad, BUSKRUIT met EHBO-noodkit-zakje, etc. en daardoor grijp ik altijd mis naar mijn portemonnee, sleutels, mijn lipgloss en telefoon. En dit is dan alleen nog maar mijn handtas, want naast mijn handtas zeul ik mijn sporttas mee, mijn laptoptas, en altijd nog wel een of meerdere tassen van de kinderen.

Maar daar is vandaag een einde aan gekomen. Ik heb een nieuwe tas aangeschaft Het perfecte exemplaar. Niet alleen een knap exemplaar (het oog wil natuurlijk ook wat), maar ook een super handige en praktische tas. Een grote shopper met rits van All-time Favourites waar mijn hele leven inpast. Nooit meer sjouwen met tien tassen tegelijk. Vanaf nu gaat alles in één tas: mijn laptop, mijn sportspullen, zwemspullen, etc. Met een apart vakje om de belangrijkste spulletjes in te doen zodat ik niet meer blind hoef te graaien (daar verheug ik me misschien nog wel het meeste op!), en daarnaast genoeg ruimte voor de spullen en zelfs tassen van mijn gezin. Eentje die groot genoeg is om mijn kleren en schoenen voor een weekendje weg in te laten passen, en tegelijkertijd klein genoeg om als handbagage mee het vliegtuig in te mogen nemen. Eentje die gezellig met ons meegaat als we een dagje naar het strand gaan, omdat alles dat mee moet erin past. Eentje die stevig genoeg is om boodschappen in te doen. En dat alles geheel in stijl. Als je het mij vraagt een aanrader voor alle moeders.

Iets voor jou? Check dan snel de site van All-time Favourites want er zit er ongetwijfeld ook eentje tussen die jij fantastisch vindt (er zijn zo veel printjes, keuze genoeg echt, kan niet missen!). Mooi Sinterklaascadeautje, toch?

Als je zelf kinderen hebt ga je je eigen ouders met terugwerkende kracht waarderen

Reageer op artikel:
Mijn hele leven in één tas
Sluiten