HALLOWEEN

HALLOWEEN

Momenteel mag niet veel, maar gelukkig kunnen we nog wél halloween vieren met onze kids. Even nergens aan denken (ons wel aan de regels houden natuurlijk) en genieten van een spannende avond.

Juist een jaar om extra uit te pakken qua versiering en enge decoratie om iedereen de stuipen op het lijf te  jagen!

Hier een paar tips om het leukste huis van de buurt te worden:

Huis verlichten

Hoe gaaf is het om je huis op te lichten helemaal in halloween stijl? Je schaft een klein lampje aan voor maar €22,95 en je hele huis is verlicht. Het leuke is: met sinterklaas en kerst kun je een hem ook gebruiken met andere plaatjes.

Waarschijnlijk mogen we dit jaar de huizen niet binnen, maar voor het raam kunnen we het wel extra spannend en gezellig maken met bijvoorbeeld deze versierset.

Wil je mensen echt de stuipen op het lijf jagen, dan is deze geluidmakende en bewegende heks een echte aanrader! “Halloween decoratie bewegende heks met licht en geluid – Deze halloween decoratie stelt een heks voor die ongeveer 60 cm lang is. De heks heeft een akelig groen hoofd en groene handen. Het lichaam bestaat uit zwarte stroken lichte stof. Ze heeft lang wit haar onder een zwarte punthoed. Eenmaal geactiveerd met de ON/OFF knop aan de achterkant, beweegt de heks haar armen en klinkt er een angstaanjagende stem.

Niet alleen je huis en/of je tuin moet spannend versierd zijn, ook de kinderen en ouders moeten onherkenbaar zijn. Zorg dan dat je goede make up in huis hebt voor deze grote dag!

En verder moeten jullie veel en lekker (verpakt) snoep in huis halen en veel plezier maken!

Lees ook:

Geboren op een feestdag

Top 5 kinderfeestjes

Reageer op artikel:
HALLOWEEN
Sluiten