Redactie
Redactie Zwanger 2 aug 2018

De Gender Reveal Party: hoe maak je het geslacht van je baby bekend?

De Gender Reveal Party: hoe heb jij het geslacht van je baby bekend gemaakt?

 

We maken meer en meer een feestje van de zwangerschap. Een leuke ontwikkeling als je het ons vraagt, wij houden nou eenmaal erg van feestjes… ☺

 

Zo maken aanstaande ouders hun blijde babynieuws steeds vaker op leuke, grappige, originele en verrassende wijze bekend.

De babyshower, waarbij de aanstaande moeder en baby in de watten worden gelegd, is inmiddels ook al een algemeen bekend fenomeen geworden.

En de gender reveal party, overgewaaid uit Amerika, wint ook telkens meer terrein. Bij een gender reveal party maken de aanstaande ouders bekend wat het geslacht van hun nazaat zal worden. Leuk, leuk, leuk!

Dat kan bijvoorbeeld gedaan worden aan de hand van ballonnen – in de kleur roze dan wel lichtblauw – die je uit een doos laat komen. Of je doet roze of blauwe confetti in een ballon en laat iemand de ballon doorprikken, tadaaaaa…: een jongen! Of een meisje! (Of een jongen én meisje!).

Of je laat de vulling van een taart of cake in een specifieke kleur maken, zodat het geslacht bij en met een stuk taart gevierd wordt.

Of je kunt kraskaarten laten maken (of zelf maken, minstens zo leuk).

Allemaal leuke ideetjes! Maar niet super origineel…

 

Nou kregen wij de vraag gemaild of wij niet eens in de groep konden gooien of mensen misschien leuke, bijzondere, vooral originele ideeën hebben voor een allerspeciaalste gender reveal party. En dat doen wij natuurlijk graag. Bij deze: wie oh wie heeft een goed idee voor onze lezeres? En voor ons, want wij zijn ook heel benieuwd en staan altijd open voor leuke ingevingen!

 

Alvast bedankt!

Reageer op artikel:
De Gender Reveal Party: hoe maak je het geslacht van je baby bekend?
Sluiten