Ik ga geen borstvoeding geven

Op dit moment ben ik 36 weken zwanger en ik heb aangegeven bij mijn verloskundige geen borstvoeding te willen geven. Ik heb dit nu aan een paar mensen verteld en mensen reageren daar heel gek op. Ze vragen of ik borstvergroting, dan wel verkleining heb gehad. Mijn gevoel zegt soms om daar maar ja op te zeggen, maar dat slaat natuurlijk nergens op. Ik wil het gewoon niet. Het lijkt me niks. Heb altijd al gevoelige tepels gehad en eerlijk gezegd lijkt het me gedoe en als we eerlijk zijn: je borsten worden er ook niet mooier op.

Ik denk niet dat ik minder van mijn kindje houd dan mensen die hun kind wel graag willen voeden, ik denk dat met een flesje evenveel liefde kan geven. Ik ben zelf ook met de fles gevoed en ik heb er volgens mij niks aan overgehouden.

Mensen zouden moeten stoppen met het oordelen, doe allemaal wat je zelf wil, maar geef er geen mening over!

Reageer op artikel:
Ik ga geen borstvoeding geven
Sluiten