Geen categorie 10 jan 2019 Marieke

En? Hoe heeft Kelly haar dilemma opgelost?

En? Hoe heeft Kelly haar dilemma opgelost?

 

Een paar dagen voor oud en nieuw vroeg Kelly ons om raad: haar vriend wilde met oud en nieuw naar een feest terwijl zij hoogzwanger is. Onze volgers gaven hier massaal reacties op en deze waren niet allemaal voor de poes.

We waren wel benieuwd wat Kelly gedaan heeft met de adviezen en vroegen haar hoe het is verlopen.

Allereerst hier haar vraag die Kelly ons stelde twee weken geleden:

 

 

Zou het van jullie mogen?

 

Het antwoord van Kelly:

Hi Buskruit met Muisjes,

Wat lief dat jullie naar mij informeren. Ik heb inderdaad alle reacties gelezen en die waren inderdaad niet echt mals. Ik heb ze aan mijn vriend laten lezen en eerlijk gezegd kwam hij daardoor wel een beetje tot bezinning. Hij begreep wel dat het misschien niet fijn was om mij alleen te laten.

De afspraak was dat hij er wel heen zou gaan, maar voor 01:00 uur thuis zou zijn en niks zou drinken. Helaas heeft hij zich er niet aan gehouden, want hij kwam om 03:30 uur stomdronken thuis. Ik heb hem in de logeerkamer laten slapen en heb hem een week niet aan gekeken. Gelukkig is de baby nog steeds niet  geboren en is mijn woede wat afgenomen. Hij heeft al honderd keer zijn excuses aangeboden en heeft beloofd 100 dagen niet te drinken. Ook kwam hij aan met een bos bloemen.  Die wilde ik eerst uit het raam flikkeren, maar toch werd ik wel blij van de roze bloemen. Nu is mijn boosheid voorbij en is het wachten op ons kleine meisje..

En een ding weet ik zeker: volgend jaar ga ik naar een feest en mag mijn vriend lekker oppassen….

Daar zijn jullie het wel mee eens toch?

Groetjes,

 

Kelly

P.s. ik zal laten weten wanneer ons kindje geboren is. Hoop zo snel mogelijk.

 

Reageer op artikel:
En? Hoe heeft Kelly haar dilemma opgelost?
Sluiten