De zomer komt eraan

De zomer komt eraan

Als je naar buiten kijkt is er nog weinig van de zomer te merken, maar nog maar heel eventjes en de lente is begonnen. De bloemetjes komen voorzichtig op en de dikke winterjassen verdwijnen uit de etalages. Een heerlijk gevoel die opkomende lente. Zorg dat je de volgende spullen geregeld hebt, want voor je het weet kan je het badje in de tuin opzetten en zonder jas naar school.

Vakantie… oh nee, op reis met kinderen

  • Bestel alvast leuke zomerkleertjes. Vaak wanneer je ze uit de kast haalt (wat daar meestal een dik half jaar heeft gelegen) kom je er achter dat het allang niet meer past of helemaal zo leuk niet meer is. En wanneer je iets wil aanschaffen is de helft al uitverkocht. Samen met mijn dochters heb ik alvast meisjes bikini’s van Stoerekindjes.nl besteld. Ze zijn helemaal in hun nopjes en geven regelmatig modeshows in hun nieuwe outfit.

BUSKRUIT MET EHBO-CURSUS

  • Het leukste van de lente en zomer is om met je kindje te gaan fietsen. Zorg dat je een veilig fietszitje hebt aangeschaft en (nog veel belangrijker) al goed hebt geïnstalleerd. Samen op de fiets in het lentezonnetjes zorgt echt voor veel gelukshormonen.
  • En – niet geheel onbelangrijk – smeer je kindje (en jezelf) altijd in met een goede zonnebrand. Ook al lijkt het zonnetje nog onschuldig. Juist de voorjaarszon is een gevaarlijke, voor je het weet is je kindje verbrand en dat wil je natuurlijk helemaal niet hebben.
  • Als de mussen echt van het dak vallen en je hebt toevallig een tuin, dan is het leuk om een opblaasbadje aan te schaffen voor de kids. Groot genoeg voor de kids en voor jou is het zo weer op te bergen. Onthoud alleen wel dat kinderen al kunnen verdrinken in een laagje water van 1 centimeter, dus blijf er altijd bij en zorg voor goede zwembandjes.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de lente en de zomer!

Verdrinking en secundaire verdrinking

 

Reageer op artikel:
De zomer komt eraan
Sluiten