Redactie
Redactie Baby 1 mei 2019

De oplossing voor de gevaarlijke wattenstaafjes

Oorstokjes of ook wel wattenstaafjes genoemd zijn zeker niet ideaal voor (kleine) kinderen. Door het oorsmeer met een wattenstaafje te verwijderen bereik je juist het tegenovergestelde: je smeert het oorsmeer juist dieper het oor in, wat weer kan zorgen voor heftige schade aan je oor, je oorkanaal en je trommelvlies.

Wat dan wel?

Je wilt natuurlijk ook niet dat je kinderen met vieze oren rondlopen en daar eventueel mee geplaagd worden. Wij zijn achter het beste product ever gekomen: AUDISPRAY. Audispray is een 100% natuurlijk formule die speciaal is ontworpen voor kleine kindjes en hun kwetsbare gehoorgang. Audispray bestaat blijkbaar al meer dan 20 jaar en is nog steeds een populair product bij ouders van (jonge) kinderen. Het zorgt ervoor dat op een veilige manier de oortjes tóch lekker schoon blijven (en er schoon en fris uit zien).

Doseerpompje

Een van mijn kinderen heeft veel last van zichtbaar oorsmeer en hij vindt dat heel erg vervelend. Hij ging vaak zelf lopen klooien met een wattenstaafje en soms ging hij veel te diep en had hij daar dagen last van. Niet handig, want het is al een orenkind in de zin van veel oorontstekingen, buisjes, soms slecht horen en ga zo maar door. Sinds wij Audispray in huis hebben heeft hij nooit meer zichtbaar oorsmeer en weten wij ook zeker dat er geen ophoping van oorsmeer zal plaatsvinden. Echt een onwijze aanrader voor alle ouders die een veilig product willen voor hun kids.

NOOT VAN DE REDACTIE:

Het complete Audispray assortiment bestaat uit 100% natuurlijke producten op basis van microbiologisch gecontroleerd zeewater, om ophoping te voorkomen en overtollig oorsmeer tegen te gaan. Gebruik: 1 tot 2 verstuivingen per oor, 2 tot 3 keer per week. Adviesprijs Audispray Junior €10,99. Bestemd voor kinderen van3 tot 12 jaar. Vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Zetpil: welke kant eerst? Dit weet bijna niemand!

Oorpijn

Reageer op artikel:
De oplossing voor de gevaarlijke wattenstaafjes
Sluiten