Daar doen we het voor!

Een email van een lezer. Na al die jaren dat het boek al bestaat (natuurlijk tussendoor aangepast aan de tijd) is het nog steeds zo leuk dat we prille ouders kunnen helpen. Vandaar dat we deze reactie met jullie delen:
Dag,
Ik wil jullie even bedanken voor jullie boek Buskruit met Muisjes
Ik ben gezegend met een heeel makkelijk meisje, wat eigenlijk vanaf dag 1 al doorsliep en slaapt. Ik geloof echter ook echt dat het aan jullie boek met tips ligt dat het zo makkelijk gaat. 🙂
Ik heb nu bijna 4 maanden geleden mijn eerste kindje gekregen, een dochtertje. Ik geef borstvoeding en wat zijn die voedingsschema’s dan fijn! Ik blijf ondertussen nadenken hoor, bij hitte of als ze niet fit is, krijgt ze meer of op andere tijden. Maar het helpt enorm om over het algemeen de schema’s aan te houden.
Ik wilde het gewoon even met jullie delen want het heeft me enorm geholpen en ik raad iedereen het boek aan.
Binnenkort tijd om de avondvoeding af te bouwen en rijstebloem toe te voegen om 19.00. Ik ben benieuwd! 🙂
Groetjes,
…..
Interesse in dit Buskruit met Muisjes? Klik hier!
https://buskruitmet.nl/baby-miskopen/
Reageer op artikel:
Daar doen we het voor!
Sluiten