Vers van de Pers: BUSKRUIT met MUISJES, de herziene editie!

Wooohoooh: daar is ‘ie weer! BUSKRUIT met MUISJES, de herziene editie.

 

Akkoord

Jullie hebben er even op moeten wachten (tot onze grote spijt), maar hij is er weer en actueler dan ooit. Aangevuld met nieuwe tips en weetjes én weer gecontroleerd en goed bevonden door medisch specialisten, pro’s en (ervarings)deskundigen.

 

BUSKRUIT met MUISJES

Vele moeders gingen je voor: het is een bestseller. Met dit boek zullen de laatste weken van de zwangerschap, maar vooral die eerste maanden met de baby minder onzeker, minder stressvol en misschien zelfs minder pijnlijk zijn. Dit boek is namelijk anders dan alle andere boeken. Geschreven door drie moeders van in totaal tien kinderen is het een naslagwerk voor iedere moeder die (weer) door die eerste heerlijke, maar ook onzekere tijd gaat als de kraamhulp de deur achter zich dicht heeft getrokken.

 

Hormonen, kraamtranen en geluk

Met een lichaam vol hormonen, kraamtranen van geluk, enorme borsten en eventueel bevallingsleed, kun je best wat tips en trucs kunt gebruiken. Je moeder is het in de meeste gevallen allemaal al lang vergeten en je zus of beste vriendin durft geen ongevraagd advies te geven en zegt pas achteraf dat dit-en-dat beter zus-en-zo had moeten aanpakken. En je partner? Ja, niet om het een of ander, maar die zit er toch niet op te wachten om een boek te lezen over bevallingen, baby’s en hormonen? Voor hem staat alleen het broodnodige in blauwe kaders, zodat hij niet helemaal onvoorbereid zal zijn.

Verkrijgbaar in alle boekwinkels en natuurlijk online, onder andere bij bol.com 

 

Van dezelfde schrijfsters, ook interessant:

D’r OP of D’r Onder (Over zwanger worden)

BUSKRUIT met PEUTERS (Over het leven met dreumesen en peuters)

BUSKRUIT met EHBO (Alles over het lijfje van je kind)

Help, Help, Hoera! (Alles over kinderfeestjes)

 

Reageer op artikel:
Vers van de Pers: BUSKRUIT met MUISJES, de herziene editie!
Sluiten