MORGEN ROLT IE VAN DE DRUKPERS: BUSKRUIT MET PEUTERS!

Morgen is-ie er weer: BUSKRUIT met PEUTERS! Dé handleiding voor alle ouders met dreumesen en peuters.

Omdat jullie er even op hebben moeten wachten, hebben we een speciale aanbieding: de eerste 100 gegadigden voor het boek, kunnen het boek voor € 17,50 bestellen (exclusief verzendkosten) in plaats van de reguliere boekenprijs € 19,95 (Ja, hij is goedkoper geworden! Van € 22,95 is hij nu blijvend € 19,95).

Én, mocht je dat leuk vinden, schrijven we er ook een persoonlijke boodschap voor je in.

Interesse? Laat het ons weten via een mailtje (marieke@buskruitmet.nl of nina@buskruitmet.nl) of stuur ons een persoonlijk berichtje via Facebook.

 

Wil je meer weten over dit boek? Hierbij een omschrijving in het kort:

BUSKRUIT met PEUTERS

Alles wat je (niet) wilt weten over de wereld van je dreumes of peuter

Vroeg of laat overkomt het iedere ouder wel eens. Je peuter stort zich ter aarde in een woedeaanval zoals nooit tevoren, en meestal nèt in de supermarkt, speeltuin of een andere openbare plek. En was voorheen je angst dat alles in de mond van je baby verdween, nu vraag je je af hoe je er zonder al te veel strijd iets verantwoords in krijgt. Kortom: de dreumes- of peuterfase. Het buskruit is uit de luiers en dat gaat gepaard met nieuwe uitdagingen: driftbuien, eetproblemen, zindelijkheidstraining, noodgedwongen restyling van je huis…

BUSKRUIT met PEUTERS staat vol verhalen, tips en wetenswaardigheden die elke ouder wat soepeler door deze leeftijdsfase (1-4 jaar) kan loodsen, maar dan nèt even anders dan je van andere boeken gewend bent. E is ook aan je partner gedacht. Voor hem staat het broodnodige in blauwe kaders, zodat hij ook nu niet helemaal onvoorbereid zal zijn.

Met persoonlijke bijdragen van Do, Leco van Zadelhoff, Nicolette van Dam, Remco Veldhuis, Richard Kemper, Xander de Buisonjé, Kim Pieters en Renate Gerstanowitz-Verbaan.

Medische informatie is nagelezen en goed bevonden door medisch specialisten en deskundigen.

Te koop bij bol.com

 

Reageer op artikel:
MORGEN ROLT IE VAN DE DRUKPERS: BUSKRUIT MET PEUTERS!
Sluiten