Redactie
Redactie Baby 4 apr 2019

Boston Simich: 17 weken oud en nu al topmodel

Kijk dit knappe baby’tje met z’n prachtige manen: Boston Simich, 17 weken oud, een topmodelletje. De shampoomerken staan voor hem in de rij.

 

Aardje naar zijn Vaartje

Nu met 17 weken oud kun je sowieso spreken van serieuze manen, maar bij zijn geboorte al had deze Boston een coupe waar heel wat mannen jaloers op zouden zijn. Alsof hij ge-geld en al, modelletje hanekam, ter wereld is gekomen. ‘Precies zijn vaders’, volgens zijn moeder.

Contract

17 weken oud en de grote shampoomerken staan al voor hem in de rij. Begrijpen wij wel, want hoe bijzonder is het als je met zo’n prachtige bos haar geboren wordt? Daar worden wij als volwassenen zelfs een beetje jaloers op. Boston’s moeder weet niet wat haar overkomt. Ze wordt overspoeld door reacties, van over de hele wereld. Babyfoto’s van Boston worden massaal geliket. En dus ook de shampoomerken zien een leuke model(letje) in de Australische Boston. Boston’s ouders hebben het voor het uitkiezen. We zijn benieuwd wat het gaat worden.

 

Haardos

Nou worden er wel meer baby’s met een flink bos haar geboren e het blijft toch altijd een mooi plaatsje. De dochter van Naomi van As en Sven Kramer, Kae, kwam ook niet geheel onbedeeld ter wereld. Naomie deelde deze foto van haar dochtertje. ‘#Good hair day #punkertje’ schreef ze erbij. Om op te eten als je het ons vraagt! Nou vragen we ons alleen af: zouden de shampoomerken in Nederland ook voor haar in de rij hebben gestaan?

 

 

Meer opvallend babynieuws:

Baby van 7 kilo geboren

De langste bevalling ooit

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Boston Simich: 17 weken oud en nu al topmodel
Sluiten