Baby 22 mei 2019 Redactie

De beste acties t.a.v. babyproducten van deze week!

Ook deze week zijn er weel heel wat acties ten aanzien van babyproducten te vinden. Is er een kleintje op komst of zijn jullie de gelukkige ouders van een baby’tje en is de uitzet nog niet compleet of kan hij nog wel wat aanvulling gebruiken? Mooi! Want wij hebben de aanbiedingen van deze week voor je bij elkaar gezocht.

Lekker toch? Want kinderen komen nou eenmaal met een prijskaartje. En hoe lekker is het als je toch wat geld kunt besparen op het hoognodige.

 

Bol.com

Bij bol.com heb je tal van mooie baby deals. Allemaal mooie acties. Toch leuk dat bol.com met je meedenkt en leuke zomeracties voor ouders met jonge kinderen heeft bedacht 😉

Voor onderweg (als je met vakantie gaat), acties voor zonbescherming (het belooft een mooie zomer te worden, dus sla maar alvast goed in). En voor luiers en billendoekjes kun je hier je lol op: tot 50% korting! Snel kijken dus.

 

Prenatal

Bij Prenatal is de Mid Season Sale aan de gang. Allerlei prachtige aanbiedingen in de categorieën fashion, onderweg, verzorging, slapen, badderen, speelgoed, accessoires… Noem maar op. neem maar snel een kijkje en sla je slag.

 

PSIKHOUVANJOU

Ben je op zoek naar kwalitatieve, super originele baby- en kinderproducten? Dan is PSIKHOUVANJOU echt een aanrader. De allerleukste online kinderwinkel als je het ons vraagt. Zo veel leuks zoals je het niet snel ergens anders ziet. Klik hier voor de aanbiedingen van dit moment.

 

Kidzstore

Milieubewust, stijlvol én betaalbaar. Van wasbare luier tot speelgoed. Van spulletjes voor onderweg tot aan verzorgingsspullen. Wil je lief zijn voor het milieu, leuke spulletjes en dat alles voor een schappelijk prijsje: dan wordt dit jouw lijfwinkel.

 

 

En oh ja! Wil je weten wat je eigenlijk allemaal nodig hebt als je een kindje verwacht? We hebben een lijst met must haves voor je gemaakt. Wel zo makkelijk. Zo koop je niets te veel, maar kom je ook nets tekort.

SHOP-ZE!

 

Reageer op artikel:
De beste acties t.a.v. babyproducten van deze week!
Sluiten