Redactie
Redactie Baby 1 jul 2019

De beste acties t.a.v. babyproducten van deze week!

Ook deze week zijn er weel heel wat acties ten aanzien van babyproducten te vinden. Is er een kleintje op komst of zijn jullie de gelukkige ouders van een baby’tje en is de uitzet nog niet compleet of kan hij nog wel wat aanvulling gebruiken? Mooi! Want wij hebben de aanbiedingen van deze week voor je bij elkaar gezocht.

Lekker toch? Want kinderen komen nou eenmaal met een prijskaartje. En hoe lekker is het als je toch wat geld kunt besparen op het hoognodige. Zeker met die toch al dure vakantiemaanden voor de boeg.

 

Bol.com

Bij bol.com heb je tal van mooie baby deals. Allemaal mooie acties. Toch leuk dat bol.com met je meedenkt en leuke outlet voor ouders met jonge kinderen heeft 😉

Babyspullen voor onderweg (als je met vakantie gaat), campingbedjes, reisspellen, mooie acties, kinderkleding… voor al het baby- en kinderspul kun je hier je lol op! Snel kijken dus.

 

Prenatal

Bij Prenatal is de Sale aan de gang. Allerlei prachtige aanbiedingen in de categorieën buggies, kinderwagens, autostoeltjes, zwangerschapskleding… Noem maar op. neem maar snel een kijkje en sla je slag.

 

PSIKHOUVANJOU

Ben je op zoek naar kwalitatieve, super originele baby- en kinderproducten? Dan is PSIKHOUVANJOU echt een aanrader. De allerleukste online kinderwinkel als je het ons vraagt. Zo veel leuks zoals je het niet snel ergens anders ziet. Klik hier voor de aanbiedingen van dit moment.

Koeka

Iedere baby moet tenminste 1 item van Koeka hebben 🙂

Of het nou zo’n heerlijk dik boxkleed is, of die hoogkwalitatieve baby-pakjes, een buggy voetenzak (al dan niet gevoerd)… Doe jezelf en je kind een lol en maak dankbaar gebruik van de sale die daar nu gaande is. Klik hier voor de actie-aanbiedingen.

 

Verzorgingsproducten

Bij Drogisterij.net is er tot 65% korting op pampers en billendoekjes, etc. etc. Kortom, alles voor de verzorging van je kindje koop je hier tegen super voordelige prijzen.

 

Op zoek naar de mooiste, meest praktische, nuttige, kwalitatieve, originele, leuke kraamcadeaus? Klik dan hier voor inspiratie. 

En oh ja! Wil je weten wat je eigenlijk allemaal nodig hebt als je een kindje verwacht? We hebben een lijst met must haves voor je gemaakt. Wel zo makkelijk. Zo koop je niets te veel, maar kom je ook nets tekort.

SHOP-ZE!

 

Reageer op artikel:
De beste acties t.a.v. babyproducten van deze week!
Sluiten