Marieke
Marieke Musthaves 3 jun 2019

Bear & Mees zoeken een geluksvogel

Nu ruim twee maanden na de lancering van hét nieuwe kinderschoenenmerk Bear & Mees mogen wij een kindje (én zijn of haar ouders) heel erg gelukkig maken: we verloten een paar naar keuze. Lees hier hoe je kans maakt op de schoentjes!

Bear & Mees

De schoenen van Bear & Mees zijn niet alleen ontzettend leuk om te zien en cool om te dragen, maar ze zijn ook gemaakt van diervriendelijke materialen, wat wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Ook zijn de schoentjes aan de binnenkant gevoerd met badstof, zodat kinderen geen sokken aan hoeven in hun schoentjes. Voor heerlijk in de zomer: zonder sokken in je schoenen, geen blaren of stinkschoenen. Een ander voordeel is dat de schoentjes heel easy gewassen kunnen worden. De founder van het merk Bear & Mees was vast geïnspireerd door haar twee zoontjes (Beer & Mees) toen ze bedacht dat schoenen ook gewassen moeten kunnen worden.

Kiezen maar

Bear & Mees heeft veel verschillende varianten schoentjes, er is voor ieder wat wils. Wil jij kans maken op een van deze drie paren, vertel ons dan het volgende:

Wie is volgens jou een echte Trazan of Jane en moet deze stoere jungle gympen van Bear & Mees dragen? 

 

De maten gaan van van 25 tot en met 34!

Dit mag je niet missen: Bear & Mees!

Reageer op artikel:
Bear & Mees zoeken een geluksvogel
Sluiten