Redactie
Redactie Nieuws 29 jul 2019

Iedereen in shock: Barbie ‘per ongeluk’ zwanger

Barbie weer zwanger

Via Instagram maakte Barbie – officieel Samantha de Jong – bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. Volgens Barbie zelf is ze pas vijf weken zwanger. We weten allemaal dat je buik sneller groeit na een eerste zwangerschap, maar deze buik lijkt wel erg groot voor iemand die 5 weken in verwachting is. 

Niet iedereen is even enthousiast over de zwangerschap van Samantha de Jong. Eerder dit jaar deed Samantha (beter bekend als Barbie) een zelfmoordpoging door uit het raam te springen. Gelukkig is dit met een sisser afgelopen en is het hopen dat ze dit nooit meer zal doen.

Barbie is zelf heel blij met haar derde zwangerschap en zet de volgende tekst op haar Instagram:

Met ex al dochter en zoon: Angelina & Milano

Barbie heeft al twee kinderen met haar ex Michael. Angelina en Milano wonen bij hun vader Michael, omdat Barbie destijds  niet in staat was om voor haar zoon en dochtertje te zorgen. Onder haar post op Instagram zet ze de volgende tekst:

“Ik zal er altijd voor jullie zijn, dat ik deze kans nog krijg om weer een trotse moeder te worden van een derde maak me zo blij zal er altijd voor jullie zijn wat er ook gebeurt ik vecht voor me leven en alles word weer zoals het was ik word weer de gene die ik hier voor was een trotse goede moeder die er voor haar kinderen zal zijn”

Bericht naar de buitenwereld

Hoogstwaarschijnlijk wil ze met deze tekst aan de buitenwereld laten weten dat we ons geen zorgen hoeven te maken over haar en haar zwangerschap. Maar de post zal niet alleen voor de buitenwereld bedoeld zijn. Het zal ook een signaal zijn naar haar ex vriend Michael en haar zoon en dochter Milano en Angelina.

Wij wensen Samantha en haar vriend een hele fijne zwangerschap!

Week 6

Reageer op artikel:
Iedereen in shock: Barbie ‘per ongeluk’ zwanger
Sluiten