Redactie
Redactie Peuter 22 aug 2019

Back To School: alles wat je kind nodig heeft voor de mooiste prijsjes

Jaaa, het is weer zover! (Bijna) Einde schoolvakantie! De kinderen moeten weer in het juiste ritme gebracht worden, schoolspulletjes moeten weer tip en top zijn. En dan kunnen ze weer (met gezonde tegenzin) naar school, de oppasouder, de crèche of de peuterspeelzaal.

En welk kind (of ouder) wil nou niet met de juiste spulletjes aantreden? Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met alle must haves. En niet alleen dat: we hebben meteen ook de leukste acties voor je eruit gevist. Zodat jouw mini-monster het een feestje vindt om straks weer het vertrouwde nest in te ruilen voor ‘school’ (in welke vorm dan ook).

 

De rugzak

Voor de leukste rugzakken, luiertassen of toilettassen hoef je niet meer verder te kijken… PSikhouvanjou heeft echt bizar veel keuze. Kwalitatief, origineel (niet onbelangrijk, kun je kind zijn tasje makkelijk terugvinden) en wel 100 keuzemogelijkheden in alle soorten, maten en prijzen. We durven te garanderen dat je hier je kind’s droomtas vindt.

De broodtrommel

Een verantwoorde, lekkere lunch is belangrijk, maar onderschat de looks van de broodtrommel niet. Die kan in een kid’s brein een lunch maken of breken. Hier en hier wat exemplaren die de lunch nóg lekkerder zullen laten smaken 😉

De drinkbeker

Er is een vereiste waar iedere drinkbeker aan MOET voldoen: hij mag NIET lekken. En oja, hij moet er ook een beetje knap uitzien. Nou, wij hebben ze gevonden hoor! Hier een lijst van bekers die aan de eisen voldoen. En zit hier de winnaar nog niet tussen, dan kan het niet anders dan dat je bij bol.com wel zult slagen.

Gepersonaliseerde schoolspullen

En vergeet niet de spulletjes van je kind van hun naam te voorzien, zodat ze niet in de gevonden voorwerpen-bak belanden of hun eigen leven gaan leiden… Bij Simply Colors ben je daarvoor aan het juiste adres! Alle schoolspullen kun je daar meteen met de naam van je kind laten bedrukken. Ideaal toch?

Have fun lieve kinderen!

Sterkte, dan wel geniet van de rust lieve ouders!

 

Ook interessant:

Wat krijgen jullie kinderen mee naar school?

De vakantie is nèt voorbij, maar we hebben nu al tips voor de volgende vakantie

En wat hebben we het meest gemist deze vakantie???

 

Reageer op artikel:
Back To School: alles wat je kind nodig heeft voor de mooiste prijsjes
Sluiten