Redactie
Redactie Zwanger 29 mrt 2019 4

Vorig jaar is voorspeld: in april 2019 komt een babyboom. En klopt ‘t? WINACTIE!

Wat is de link tussen mooi weer en zwanger worden? Vorig jaar is voorspeld dat er in maart/april 2019 een babyboom zou komen. Waarom ook alweer?

Klimaatverandering van invloed op verhouding aantal geboortes jongens/meisjes

Even terug naar ons artikel van vorig jaar

Waarom er in april 2019 zoveel baby’s zullen worden geboren

Ja, je leest het goed: in april 2019 zullen er meer baby’s worden geboren dan normaal rond die tijd. Dat komt door het volgende… In een artikel in de Volkskrant stond onlangs dat als de temperatuur buiten stijgt, mensen automatisch veel meer zin krijgen in seks en daarom is er een grotere kans op bevruchting.

En aangezien het in juli en augustus 2018 ontzettend lekker weer is geweest in Nederland werd een maand of 9 een hele hoop baby’tjes verwacht die tijdens de lekkere temperaturen zijn verwekt.

Maar hoe komt dat dan precies dat met hoge temperaturen mensen meer seks hebben dan op een dag met lagere temperaturen?

De redenen

Ten eerste worden mensen vaak vrolijk van een zonnetje, mensen hebben zin in de dag en maak vaak plannen voor iets gezelligs.

Ook dragen veel vrouwen korte jurkjes of broekjes en dat spoort mensen ook aan om seks te hebben. Verder hebben mensen in de zomermaanden meer vrije tijd, minder zorgen en dus genoeg tijd om even te ontspannen.

Met mooi weer wordt er ook meer alcohol gedronken en ook alcohol is vaak een trigger om seks te hebben.

 

En nu…

En nu is het dus zover en vragen wij ons af: klopt het? Wie van jullie gaan de wereld verblijden met een kleine babyboom-baby?

Reageer met je naam onder dit artikel en dan delen wij onder 5 baby-boomers de nieuwste, herziene versie van Buskruit met Muisjes uit.

Reacties 0
Reageer op artikel:
Vorig jaar is voorspeld: in april 2019 komt een babyboom. En klopt ‘t? WINACTIE!
Sluiten