Nieuws 13 mrt 2019 Redactie

Pasgeboren baby van Jim Bakkum en Bettina weer thuis na dagen ziekenhuis

Iets wat je als ouder nooit hoopt mee te maken: pasgeboren baby van Jim Bakkum en Bettina Holwerda werd na de geboorte opgenomen in het ziekenhuis.

 

Derde kindje

Op 1 maart, nog geen twee weken geleden, werden Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda de trotse ouders van hun derde kindje. Met de geboorte van dochtertje Molly werden kindje nr 1 en nr 2 van Jim en Bettina, met de super mooie namen Lux en Posy, trotse broer en zus. Alleen was het helaas geen onbezorgd geluk voor de nieuwe ouders en trotse broer en zus…

 

Valse start

“De afgelopen 12 dagen ware voor intens en ontzettend leerzaam. Ons kleine meisje moest worden opgenomen met een infectie en wat volgde waren twaalf dagen met pieken en dalen. Maar het allerbelangrijkste is dat ze nu THUIS is! We zijn COMPLEET!”, zo schrijft Jim Bakkum op Instagram.

 

Dank aan het ziekenhuis

Jim bedankt het verzorgend personeel van het ziekenhuis waar kleine Molly zo goed geholpen en verzorgd is. En hij leeft mee met alle ouders die dezelfde intense spanning moeten ondergaan met kindjes in het ziekenhuis.

Wat zullen ze geschrokken zijn en wat een angst om je pasgeboren baby’tje zo hulpeloos te moeten zien lijden. We zijn blij voor de familie Bakkum dat ze met z’n allen lekker thuis zijn en hopelijk kunnen ze nu gaan genieten van een onbezorgd, liefdevol en gezond leven met elkaar.

 

Wil jij meer lezen over bekende mensen met baby-nieuws? Lees dan ook:
https://buskruitmet.nl/weer-babynieuwtje-bner-land/
https://buskruitmet.nl/meghans-babyshower-geslacht-baby/

Reageer op artikel:
Pasgeboren baby van Jim Bakkum en Bettina weer thuis na dagen ziekenhuis
Sluiten