Baby met enorme flaporen

Lieve Buskruit, ouders en wie dit nog meer lezen,

 

Drie weken geleden ben ik bevallen van een prachtig meisje. Ze was een paar dagen te laat, ruim drie kilo en alles zit er op en eraan. Eraan dat wel, maar helaas is niet alles zoals het ‘hoort’. Ze is geboren met enorme flaporen. Heel gek, dit zit niet in mijn familie en ook niet in de familie van mijn partner. Het staat best schattig, maar het is wel echt het eerste dat opvalt als je naar haar kijkt. Ik merk ook dat het bezoek gek reageert op Mila. Natuurlijk houd ik ontzettend veel van haar, maar ik baal zo van haar flapoortjes, gewoon voor haar.

Mijn dochters heeft maar twee vingers

Nu wil ik van jullie weten of dit mijn hormonen zijn, dat ik hier steeds om moet huilen, of dat het normaal is en ik gewoon even aan het idee moet wennen.

De kinderarts begon al over een operatie over een aantal jaar, dus dat kunnen we altijd nog doen. Maar ik hoop dat tot die tijd mensen niet raar naar haar zullen kijken of dat kindjes haar zullen pesten.

Zijn er meer ouders met kinderen met opvallende flaporen?

Groetjes,

Moniek

Reageer op artikel:
Baby met enorme flaporen
Sluiten