Redactie
Redactie Geen categorie 13 jan 2019

Homostel moet baby 2 weken na de geboorte afstaan

Homostel moet baby 2 weken na de geboorte afstaan, omdat de draagmoeder draagmoeder zich heeft bedacht.

Je moet er niet aan denken, je verheugt je op je kindje en twee weken na de bevalling moet je het baby’tje weer afstaan. Het over kwam Stefano en Arnout uit Enschede lazen wij op www.libelle.nl

De draagmoeder kwam na de geboorte erachter dat de vader van de baby niet een van de twee vaders was, maar van haar eigen man.

Echte liefde is: draagmoeder zijn voor je zusje

De draagmoeder had al drie kinderen met haar eigen man en toen ze er achter kwam dat dit kindje een volle zus was van haar andere kinderen eiste ze via de rechtbank de baby terug. Stefano en Arnout zijn ontroostbaar en kunnen het nog steeds niet bevatten. De draagmoeder werd bevrucht via IVF met het zaad van Stefano en Arnout. Ze hadden duidelijk afgesproken dat de draagmoeder in deze periode geen onbeschermde seks mocht hebben met haar eigen man (of iemand anders). Blijkbaar heeft ze zich daar niet aan gehouden en heeft het sperma van haar man het gewonnen van het homostel.

Stefano en Arnout hebben het meisje Hayley heeft twee weken gewoond bij haar twee vaders, waarna ze terug ging naar haar biologische ouders.

Het stel – Stefano en Arnout – waren al twee jaar bezig met het zoeken van een draagmoeder en deze draagmoeder was bereid om haar baby direct na de geboorte af te staan. Stefano en Arnout mochten zelfs bij de bevalling zijn, het voelde echt als 100% hun eigen kindje. Helaas bleek het anders te zijn en zullen ze weer op zoek moeten gaan naar een andere draagmoeder die het kindje wel wil afstaan na de geboorte en níet later weer terug zal eisen. Of Stefano en Arnout dit nog een keer aan durven is nog de vraag. Ze moeten eerst het gemis van Hayley verwerken.

BRON: www.libelle.nl

Reageer op artikel:
Homostel moet baby 2 weken na de geboorte afstaan
Sluiten