De allerliefste baby mop

Normaal gesproken ben ik niet zo van de moppen (raadseltjes, ingewikkelde clous, baby mop, welk mopje dan ook). En een mop onthouden is me sowieso nog nooit gelukt. Maar het mopje waarmee mijn zoontje van 8 jaar gisteren thuiskwam, was zo schattig, dat ie niet meer uit mijn hoofd weggaat. Dus deel ik ‘m graag met jullie. Omdat jullie, mede-moeders, dit baby-mopje vast ook wel zullen kunnen waarderen.

 

De allerliefste baby mop

 

Op de kraamafdeling van het ziekenhuis liggen twee baby’s.

Zegt de een tegen de ander: “Ik ben een jongetje.”

‘Huh, hoe weet jij dat?”, vraagt de ander.

Waarop de een weer zegt: “Echt waar, ik zal het je laten zien!”

Zodra de verpleegkundige van de zaal vertrokken is, trappelt hij de dekens naar beneden: “Kijk maar, ik heb blauwe sokjes aan…”

 

En dat je kunt lachen met en om baby’s en kinderen, bewijzen ook de volgende blogs maar weer…

21 x Als baby’s hardop zouden denken

De schok als blijkt dat je kind op jou lijkt en je niet zeker weet of je hier blij mee moet zijn of dat het je angstig moet maken

Reageer op artikel:
De allerliefste baby mop
Sluiten