Marieke
Marieke Musthaves 3 dec 2019

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

We kennen allemaal het liedje van Mariah Carey

I don’t want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don’t care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true oh
All I want for Christmas is you

Nou, wij denken daar ietsjes anders over…  We hebben namelijk genoeg wensen voor kerstmis, te beginnen met de aankleding van je huis, maar met kinderen moet je ook een beetje praktisch blijven denken.

Deze supermooie kunststof krans voor maar €14,99 met led-lampjes, dus geen gedoe met stekkers en verlengsnoeren. Supergezellig voor op je voordeur of gewoon op tafel.


Geen zin om ieder jaar weer een kerstboom aan te schaffen. Je auto en je huis vol met naalden. Kies dan voor een kunstkerstboom. Makkelijk op te bergen, easy om op te zetten en er zitten al lampjes in ook. Geen gedoe met kerstlampjes in de knoop, of die het niet meer doen. Ze zijn nu hier met 30 % korting.

Je moet er natuurlijk wel van houden, maar kinderen vinden het meestal heel erg leuk. De kerstsok met naam erop. Superleuk als alle gezinsleden een eigen sok hebben, of in ieder geval alle kinderen. Je kunt ze na de kerst weer opbergen en ieder jaar weer tevoorschijn toveren.

Dit bijzondere winterhuisje met mooie details is een adventskalender waarvan de raampjes afzonderlijk kunnen worden gevuld met kleinigheidjes. Het beschikt over 24 genummerde laden, verdeeld over de vier zijden van het huisje met ruimte voor creatieve geschenken en attenties zoals sieraden, beeldjes, coupons etc. Bestel hier!

Bepaal zelf welke boodschap je in de boom wil hangen, of laat je kinderen lekker creatief zijn. Deze originele kerstballen van Riviera Maison zijn natuurlijk echt te leuk (als het je smaak is). En ieder jaar of iedere dag kun je de teksten aanpassen!

Lees ook:

Een veilige kerst

Zo gevaarlijk is de kerstster

Reageer op artikel:
ALL I WANT FOR CHRISTMAS
Sluiten