Redactie
Redactie Musthaves 1 aug 2019

Aanbieding op alle traphekjes

Een traphekje zou mijn huis niet inkomen. Ik vond dat bij anderen zo lelijk, irritant en onhandig. Wij waren net verhuisd en hadden alles eindelijk voor elkaar. Bij het aanschaffen van de uitzet had ik deze van mijn lijstje afgehaald, had ik dit maar nooit gedaan.

Sneller dan je denkt

Ik was zo eigenwijs om te denken dat ik Simon zelf in de gaten kon houden en ik kon altijd nog wel een hekje aanschaffen als ik dat zou willen. Nou, dat heb ik geweten. De deurbel ging en er was gedoe over een pakket dat verkeerd was bezorgd. Simon is zonder dat ik het ook maar 1 seconde doorhad naar boven gekropen. Toen ik het doorhad was het te laat, ik wilde naar boven rennen, maar hij draaide zich om en viel van wel zeven houten treden naar beneden, voor mijn ogen. Het is uiteindelijk met een sisser afgelopen, maar ik wil alle ouders op het hart drukken overal traphekjes te installeren en ze ook altijd, maar ook echt altijd dicht te doen. Het had veel erger kunnen aflopen.

Nu aanbiedingen op alle traphekken bij Prénatal

Wij kregen dit verhaal binnen en toevalligerwijs zagen wij deze aanbiedingen bij Prénatal. Er bestaan hekjes in alle soorten en maten, dus kies er een uit die jij mooi en/of handig vindt.

Zo komt de Noma houten traphek als beste uit de test van de consumentenbond. Het traphekje is eenvoudig te installeren. Het kan met 1 hand worden geopend en gesloten en heeft een zacht sluitingssysteem Dit hekje is ook in het wit en grijs verkrijgbaar.

Is de A3 Rolygate meer jullie stijl, dan is nu de tijd om hem aan te schaffen. Op dit moment is hij met 20% korting te koop op deze site. Het A3 RolyGate traphek is een handig traphek welke oprolbaar is. Hij is met 1 hand te bedienen maar door de dubbele handeling voor kinderen onmogelijk te openen.

Dan is de SafetyDoor ook een heel populair hekje bij veel ouders, want het traphekje heeft een sluiting met twee handelingen waardoor het voor jouw kleintje onmogelijk is om het traphekje te openen. Voor ouders is het traphek met een hand te openen wat handig is als je bijvoorbeeld je kindje in je arm hebt.

Voor meer traphekjes in de aanbieding, kijk hier !

 

Mijn baby viel van de commode

Reageer op artikel:
Aanbieding op alle traphekjes
Sluiten