Redactie
Redactie Geen categorie 11 feb 2019

In 2019 krijgen deze BN’ers een baby

In 2019 krijgen deze BN’ers een baby

2018 was een mooi jaar voor baby BN’er land. BN’ers zoals Eva Jinek, Ali B., Sharon Doorson, Lauren Verster, Chantal Janzen, Johnny de Mol, Airen Mylene, Kim Kötter en Saar Koningsberger zijn in 2018 (opnieuw) ouder geworden.

2019 is een nieuw jaar, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wie oh wie gaat er in 2019 allemaal een kindje krijgen (als alles hopelijk helemaal goed gaat)?

Allereerst de zus van Yolanthe, Xelly Cabau van Kasbergen. In oktober maakte ze bekend dat ze in 2019 voor het eerst moeder gaat worden. Als we zien hoe lief Yolanthe met haar zoontje(s) omgaat, dan moet Xelly ook wel een waanzinnig lieve moeder worden.

En dan Gigi, je kent haar nog wel als Lorena uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij maakte afgelopen november bekend dat in verwachting is en ook inderdaad in 2019 voor het eerst moeder zal worden.

Monique Smit maakte op een wel hele leuke en originele manier bekend dat ze (weer) in verwachting is. In haar videoclip ‘gebarentaal’ maakt ze aan het einde bekend dat ze voor de tweede keer moeder wordt.

Ook onze ‘Voice-of Holland’ jurylid wordt in 2019 voor het eerst vader. Hij maakte dat bekend via zijn Instagram account. Hij heeft een foto van een echo in zijn hand en zet erbij “IT’S A BOY’. We zijn heel benieuwd naar de zoon van Lil Kleine.

Ook Hannah Verboom zet zichzelf op Instagram met een prachtig buikje en de tekst: “Overjoyed!!! We can not wait to meet you, little miracle.

En verder is ze natuurlijk geen bekende Nederlander, maar houdt ze heel Nederland natuurlijk wel bezig met haar zwangerschap: Meghan Markle en prins Harry krijgen ook in 2019 hun eerste kind. Er worden massaal weddenschappen afgesloten of het een jongen of juist weer een meisje zal zijn en natuurlijk wat de naam gaat zijn van dit kleine prinsje of prinsesje.

Wij wensen iedereen een heerlijke zwangerschap en we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

 

Reageer op artikel:
In 2019 krijgen deze BN’ers een baby
Sluiten